Customer Engagement Specialisten

Maak het verschil voor jezelf en je klanten met BusinessBase

Customer Engagement Specialisten

BusinessBase biedt strategisch CRM-advies en de CRM-technologie waarmee je alle processen rondom het relatiebeheer kunt optimaliseren en kunt integreren in andere applicaties. Van inkoop tot verkoop en van planning tot HRM. BusinessBase is met ongeveer 30 Customer Engagement specialisten en een omvangrijk klantportfolio het op één na grootste Microsoft Dynamics CRM competence center in de Benelux. Onze CRM-specialisten eten, slapen en drinken CRM en weten precies wat je nodig hebt om het verschil te maken. Voor je eigen organisatie en voor je klanten.

Alle CRM-competenties in huis

BusinessBase heeft een team van ongeveer 30 CRM-specialisten in huis. Van analisten tot programmeurs. Stuk voor stuk gedreven om jouw CRM-strategie en het Microsoft Dynamics CRM-systeem optimaal voor jouw organisatie te laten werken. Of het nu gaat om een standaardmodule of om maatwerk. Welkom bij BusinessBase.

Roger Comley
"Ik wil je graag meer vertellen over dit onderwerp."
Neem contact op met Roger.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie