CRM Training

de juiste kennis op de juiste plek

BusinessBase biedt Microsoft Dynamics CRM-trainingen voor gebruikers, beheerders en developers. De trainingen vinden plaats bij de klant en zijn altijd specifiek gericht op de context waarbinnen de betreffende gebruikersgroep actief is. Microsoft Dynamics CRM is te omvangrijk om alle functies te behandelen. Het is daarom efficiënter om die onderdelen te trainen die (mogelijk) van toepassing zijn. De trainingen worden gegeven door senior consultants die van de hoed en de rand weten.

CRM Gebruikerstraining

BusinessBase biedt CRM trainingen voor eindgebruikers. De gebruikerstraining is erop gericht om eindgebruikers bekend te maken met het gebruik en de mogelijkheden van het specifieke systeem dat de gebruiker heeft draaien. Het is dus geen algemene CRM-training. De training wordt on-site gegeven en leert eindgebruikers om te werken met de updates en nieuwe functionaliteiten die binnen de Service Level Agreement (SLA) zijn opgenomen. De gebruikerstraining duurt 1 dag en wordt volgens de inzichten van het nieuwe leren gegeven. Dat betekent dus vooral: heel veel doen.

CRM Beheertraining

BusinessBase biedt speciale CRM trainingen voor applicatiebeheerders. Tijdens de training wordt er gefocust op het zo efficiënt mogelijk doorvoeren van wijzigingen om problemen te voorkomen. Een beheerderstraining duurt 2 dagen en wordt volgens de inzichten van het nieuwe leren gegeven. Dat betekent dus: weinig praten en heel veel zelf doen.

CRM Configuratietraining

De CRM configuratietraining is erop gericht om applicatiebeheerders te leren wat de do’s en don’ts zijn bij het doorvoeren van wijzigingen binnen het CRM-systeem. Onze CRM-specialisten leren je waar je wel en waar je niet moet configureren, zodat je een CRM-systeem krijgt dat precies zo werkt als je het wilt, zonder tegen problemen aan te lopen. Een configuratietraining duurt 2 dagen en wordt volgens de inzichten van het nieuwe leren gegeven.

CRM Developmenttraining

De CRM Developmenttraining van BusinessBase is erop gericht om developers te trainen in het snel en veilig koppelen van het CRM-systeem met andere systemen. De CRM Developmenttraining duurt 2 dagen en wordt volgens de inzichten van het nieuwe leren gegeven.

Roger Comley
"Ik vertel je graag meer over training"
Neem contact op met Roger.
Het maximale uit CRM halen?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.