Sales

Effectieve sales, van lead nurturing tot closing

Customer Engagement Sales

BusinessBase zet intelligente en persoonlijke marketing om in effectieve sales. We bouwen aan een compleet klantbeeld en ondersteunen van daaruit het volledige verkoopproces. We zetten onze data analytics kennis in om de meest veelbelovende klanten te selecteren en verzorgen een geïntegreerde en gepersonaliseerde customer journey. Waarin lead generatie belangrijk is, maar lead nurturing cruciaal om die leads ook te converteren. Dankzij onze sales automation zorgen we voor de meest effectieve sales workflows, automatiseren zoveel mogelijke de sales-communicatie en -documenten en zorgen dat sales professionals overal toegang hebben tot hun gegevens.

Centraal hierin staat onze Microsoft Dynamics 365 for Customer Engagement expertise. Dynamics 365 is de leidende customer engagement suite voor een effectiever salesproces, slimmere marketing, betere (self)service, project service en klantinzichten. Als Microsoft Gold partner zijn we volledig gespecialiseerd in deze suite die naadloos samenwerkt met onder andere Office 365, Azure Services, Cortana Intelligence, Power BI en Skype.

verzilver je kansen

Wie moet je bij de klant tegenover je hebben om jouw product verkocht te krijgen? Wie zijn de decision makers en welke argumenten hebben ze nodig? Met de BusinessBase Customer Engagement Sales template krijgen jouw sales teams het inzicht en overzicht dat ze nodig hebben om kansen te verzilveren. De Sales template maakt complexe opportunities transparant en navigeert de sales daarmee door de interne politiek van klanten.

De resultaten:

Een groter vertrouwen in de kwaliteit van de pipeline zorgt voor een betrouwbare verkoopprognose en voorspelbare cashflow.
  • Werk klantgerichter
  • Verkort verkoopcycli
  • Verhoog slagingskansen
  • Verbeter verkoopplanningen
  • Automatiseer het Leads systeem
  • Beheer kansen en de pipeline effectief
  • Stroomlijn het accountbeheer
  • Verbeter de verkoopproductiviteit
  • Verbeter het workflow proces

De BusinessBase Sales template biedt o.a.:

inzicht in de portfoliodekking

witte vlekken analyse

opportunity management

workflow gericht

beheer van producten en diensten

koppeling met processen

zoals het opstellen van offertes, orders en facturatie

koppeling met applicaties

zoals Exact Online

Jeanine Bagga-Onderwater
"Ik vertel je graag meer over effectievere sales"
Neem contact op met Jeanine.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.