CRM-Scan

Scan je organisatie

Customer Engagement Scan

Met de CRM-scan brengen de CRM-specialisten van BusinessBase precies in kaart hoe jouw organisatie in elkaar steekt. Ze brengen de processen rondom relatiebeheer, in- en verkoop, het huidige CRM-systeem, kwaliteitsmanagement en data in kaart en presenteren een helder rapport met bevindingen, aanbevelingen en de ‘wins’ die er te behalen zijn.

Op basis van de CRM-scan maakt BusinessBase een plan om het huidige Customer Engagement systeem aan te passen of te vernieuwen. In het plan wordt precies omschreven welke stappen nodig zijn om het nieuwe CRM-systeem te implementeren, welk team daarbij betrokken is en hoe elke stap aangepakt wordt. Zo weet je vooraf waar je aan begint én wat het gaat opleveren. Van implementatie tot en met beheer.

Vraag hier de Customer Engagement Scan aan!

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.