Customer Engagement Tools

De beste basis voor sales, marketing en service

Microsoft Dynamics 365 suite

De Microsoft Dynamics 365 suite biedt de beste basis voor effectievere sales, slimme marketing en betere service. MS Dynamics 365 heeft een bekende interface en biedt naast Customer Engagement ook vele andere functies. Dankzij de ingebouwde MS Office functies, kan iedereen binnen jouw organisatie snel aan de slag met CRM.

Add-ons en templates

BusinessBase heeft op basis van het Microsoft Dynamics CRM-platform add-ons en templates ontwikkeld. BusinessBase biedt daarmee een flexibele, schaalbare en toekomstbestendige technologie die grenzen wegneemt en klanten dichterbij brengt.

CRM-add-ons

Met de Dynamics CRM add-ons kun je het CRM-systeem uitbreiden met extra functionaliteit. BusinessBase heeft add-ons voor het stroomlijnen van verschillende Customer Engagement Processen:
* Geautomatiseerde leadopvolging en marketing via Click Dimensions
* Geïntegreerde marketingmogelijkheden van Adobe Campaign

CRM-templates

Met de Dynamics Customer Engagement Tools biedt BusinessBase je de mogelijkheid om snel verschillende functionaliteiten toe te voegen aan het CRM-systeem. De templates zijn gemakkelijk te tunen om perfect op jouw workflow aan te sluiten. BusinessBase heeft templates voor het stroomlijnen van verschillende processen.

Timo Bax
"Ik wil je graag meer vertellen over dit onderwerp."
Neem contact op met Timo.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.