Adobe Campaign + Microsoft Dynamics 365 Integration

Adobe is de strategisch partner van Microsoft om marketing automation te koppelen aan Dynamics 365 CRM Customer Engagement. Met klanten als Philips, Bibliotheek.nl en Liberty Global laat Adobe zien hoe je een goed ontworpen, persoonlijke en consistente klantervaring kunt leveren die aansluit bij de wensen en verwachtingen van de klant, op ieder moment dat de klant in aanraking komt met het merk. Adobe Experience Cloud maakt gebruik van de machine learning en kunstmatige intelligentiemogelijkheden van Adobe Sensei en Azure Services. Zo is Adobe Campaign voor het managen van campagnes op web, mobiel en e-mail volledig geïntegreerd met Dynamics 365.

Michael Uenk
"Ik vertel je graag meer over dit onderwerp"
Neem contact op met Michael.

Dynamics 365 for Customer Insights

Moderne organisaties hebben te maken met overweldigende hoeveelheden data,...

Mobiel CRM vergroot uw sales productiviteit

Met steeds veeleisendere klanten en een groeiende concurrentie is...

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.