Dynamics 365 for Customer Insights

Moderne organisaties hebben te maken met overweldigende hoeveelheden data, snel veranderend klantgedrag en klanten die relevante persoonlijke ervaringen verwachten. Dynamics 365 for Customer Insights helpt deze organisaties bij het bieden van intelligente klantbetrokkenheid. Customer Insights is een op Azure gebaseerde service waarmee je op eenvoudige wijze klantgegevens naar bruikbare inzichten kunt transformeren. 

Customer Insights maakt Big Data eenvoudig. De kant-en-klare oplossing biedt zakelijke gebruikers envoudig, intuïtief en intelligent toegang tot hun klantgegevens. Op basis van persoonlijke klantdata kan bijvoorbeeld worden voorspelt met welke Next Best Offers het beste resultaat wordt behaald. 

  • Customer 360° view voor het bouwen en visualiseren van een holistische klantreis
  • Predictive Match voor het gebruiken van contextuele informatie om activiteiten of profielen over kanalen heen aan klanten te koppelen
  • Predictive Scoring waarmee zakelijke gebruikers elk gewenst zakelijk resultaat kunnen voorspellen
  • Segmentation voor het identificeren van de juiste doelgroep voor uw berichten op basis van de volledige klantreis

Dynamics 365 en LinkedIn Sales Navigator

Microsoft Relationship Sales is een combinatie van Microsoft...

Luister naar uw klanten met Microsoft Social Engagement

Met Microsoft Social Engagement kunt u actief het web...

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.