Terugkijken Release Wave 2 webinar

Op 21 oktober 2020 gaven wij een webinar over Release Wave 2. Met Release 2 introduceert Microsoft een uitgebreide set updates en nieuwe functies. Onze BusinessBase experts gidsen je door een aantal nieuwe ontwikkelingen. Wat kun je met die nieuwe release in jouw omgeving? Hoe zet je de nieuwste innovaties direct in om meer klantwaarde te realiseren. Maak in onderstaande opname kennis met de highlights.

Waaronder:

  • Klantrelatie verbeteren met behulp van data, kunstmatige intelligentie en automatisering. Bijvoorbeeld door servicemedewerkers bij klantvragen direct te assisteren met informatie over eerdere ‘vergelijkbare gevallen’.
  • Gebruikersgemak verhogen met bijvoorbeeld de nieuwe app-integraties, nieuwe klantreis functionaliteit en Teams integratie voor virtuele evenementen.
  • Omnichannel ondersteuning met nieuwe integratiemogelijkheden voor mobiele toepassingen, andere communicatiekanalen en het Microsoft Bot Framework.

Na dit webinar ken je de belangrijkste nieuwe mogelijkheden van deze release op het vlak van Customer Engagement. Je herkent welke toepassingen potentieel hebben voor jouw organisatie. Je komt terug met volop inspiratie om direct met Wave 2 aan de slag te gaan. Lees op de Microsoft-website alles over het releaseplan.

 

 
 
Timo Bax
"Ik vertel je graag meer over dit onderwerp"
Neem contact op met Timo.

Microsoft Social Engagement

Met Microsoft Social Engagement kunt u actief het web...

Microsoft Dynamics CRM in 1 minuut

Microsoft Dynamics CRM maakt het mogelijk dat teams online...

Meer blogs, factsheets en cases:

 
 
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie