Inside story

Als Scrum Master en Developer speelt Ferdy een centrale rol bij de ontwikkeling van onze CRM oplossingen

Naar vacatures

“Als IT Developer ben ik inmiddels ‘door de wol geverfd’. Ik ben ooit gestart met een MBO IT opleiding en van daaruit doorgestroomd naar het HBO. Daar koos ik voor de zogenaamde ‘voorkant’ en multimedia. Ik wil toepassingen ontwikkelen die mensen direct gaan gebruiken. Met die stevige basis heb ik vervolgens direct veel vlieguren gemaakt bij verschillende bedrijven en veel ervaring opgedaan in onder andere C# en .Net ontwikkelprojecten.

Na een tijdje gewerkt te hebben in Australië zocht ik in 2012 een nieuwe uitdaging en maakte ik kennis met BusinessBase. Met hun focus op CRM en Microsoft Dynamics kon ik echt een nieuwe stap zetten in mijn ontwikkeling. Het gevoel klopte vanaf dag één. Met 8 ervaren specialisten – inclusief een solution architect en testexpert – vormen we het ‘ontwikkelhart’ van BusinessBase. Ons team is hecht met korte lijnen en we weten wat we aan elkaar hebben. We ontwikkelen klantspecifieke integratie en uitbreidingen op het Microsoft Dynamics platform. Daarbij is het heerlijk werken als je alle kennis in huis hebt en ook direct contact hebt met onze consultants en klanten. Voor een project bij een mobiele provider heb ik bijvoorbeeld rechtstreeks contact met hun marketingteam. Hun ideeën vertalen wij direct naar de juiste technische oplossingen voor hun campagnes.”

Ferdy Griffioen

Scrum Master & IT DeveloperLinkedin

“Ons team is hecht met korte lijnen en we weten wat we aan elkaar hebben. Het is heerlijk werken als je alle kennis in huis hebt en ook direct contact hebt met onze consultants en klanten.”

“Naast klantopdrachten realiseren we ook onze eigen innovaties. Zo hebben we binnen BusinessBase een scrum aanpak die volledig is getuned voor Dynamics projecten, inclusief specifieke tools en methodes. Ik ben enorm trots op onze CRM Toolbox die ik heb helpen ontwikkelen. Met deze tools kunnen onze consultants hun configuratie- en migratiestappen zeer professioneel en efficiënt aanpakken. Ook hebben we een eigen Scrum pre-project aanpak ontwikkeld. Hiermee zorgen we bij ieder project voor de juiste startconfiguratie inclusief een backlog en user stories. Zodat er voldoende werk ‘klaar’ ligt voor sprint 1 en direct meters kunnen maken. Echt een ‘kick-start’ voor ieder project.

Ik ontwikkel mezelf van een pure Developer naar steeds meer coachende rollen. Sinds 2017 ben ik Scrum Master. Het is mijn doel om de kracht van onze Scrum aanpak zo goed mogelijk in te zetten in onze projecten. Vooral bij onze klantprojecten is dat heel uitdagend, want iedere klant is immers anders. Voor mij geeft dit een ideale mix. Ik ben van nature een ontwikkelaar maar tegelijkertijd merk ik dat ik steeds meer overzicht heb, grip krijg op het hele ontwikkelproces en dus een meer sturende rol kan oppakken. Die kans geeft BusinessBase me.”

naar vacatures

Inside stories

Roger Comley, Lead Consultant

"BusinessBase voelde direct als thuiskomen. Een hechte organisatie waarin je al je collega’s kent. Het management heeft een duidelijke focus, deelt dezelfde werkruimte en als er iets is loop je naar elkaar toe."

Als lead consultant is Roger verantwoordelijk voor de klantbegeleiding, functionele en technische realisatie van klantprojecten.

Lees meer
Hicham Taibi, Service Engineer

"Ik ben blij met de fijne werksfeer binnen het bedrijf. Met een klein, gedreven team hebben we allemaal hetzelfde doel."

Als Support Engineer verzorgt Hicham de ondersteuning van BusinessBase klanten.

Lees meer
Martijn Vosmeer, Customer Succes Manager

"We zijn één team en iedereen wil je helpen maar je moet ook zelf initiatief tonen en ondernemend zijn."

Als Customer Succes Manager zorgt Martijn dat de wensen van bestaande en nieuwe klanten worden vertaald naar succesvolle oplossingen.

Lees meer