Introductie Release Wave 1 2022

#crm-solutions

Introductie

In april 2022 start Microsoft met het uitrollen van een nieuwe Release Wave. Dit houdt in dat in de periode april 2022 tot en met september 2022 diverse nieuwe features en verbeteringen beschikbaar worden gesteld over het hele Business Applicaties domein, waar zowel Dynamics 365 als het Power Platform onder vallen.

Wat betekenen De aankomende verbeteringen van bijvoorbeeld Sales Accelerator, Forecasting, gebruiksinterface en overige features nu voor jou als Dynamics klant?

De Release Wave

Elk half jaar annonceert Microsoft een golf aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen die door Microsoft gedurende een half jaar worden uitgerold naar omgevingen in de Cloud. Voorafgaand aan de release wave 1 van 2022 is in januari van dit jaar een release plan gepubliceerd met daarin een overzicht van alle features en functionaliteiten die op de planning staan. Dit is dan ook echt een plan, in de maanden sinds de publicatie zijn er al features toegevoegd, maar ook features komen te vervallen.

Wat betekent dit dan voor jou?

Het release plan tot in de details doornemen is een tijdrovend klusje, bijvoorbeeld de PDF die beschikbaar gesteld wordt is al 600 pagina’s lang. Welke content is dan voor jou als klant belangrijk? Maar ook daarna is het de vraag wat je er mee kunt? Wat is er nodig om een feature daadwerkelijk in te zetten voor jou organisatie? In de komende maanden neemt BusinessBase je mee in een serie van blogs en webinars waarin we de nieuwe mogelijkheden verkennen. In de blogs zullen we vooral ingaan op de verschillende Apps zoals Marketing, Sales en Customer Service, terwijl we in de webinars ingaan op een aantal thema’s rondom de release. We gaan dan ook dieper in op wat er nodig is om features bij jou als klant in te zetten. Houdt voor zowel de webinars als de blogs onze website en LinkedIn in de gaten. Wil je over de datums van de webinars of een publicatie van een blog geïnformeerd worden, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Wil je nu al meer weten?

Het eerdergenoemde release plan is voor iedereen in te zien online, opgedeeld in Dynamics 365 en het Power Platform. Uiteraard is het ook mogelijk om al contact met ons op te nemen.

Let’s
connect!

Ik vertel je hier graag meer over.
Bel Renée van der Walt. Telefoon 030 2415538.