Voorsorteren op morgen

BusinessBase activeert ambities en benut de volledige potentie van het Microsoft-platform voor jouw toekomst. Dat start met wat je nu écht wilt bereiken. Daag ons maar uit met jouw complexe vraagstukken. Dan zijn we op ons best.

Dan komt het namelijk aan op onze kennis, begrip van de complexiteit en onze nieuwsgierigheid. We geven je een roadmap in handen met alle data, informatie en inzichten die jij nodig hebt om niet alleen groots te denken, maar ook te doen. Met de veelzijdige en krachtige Microsoft-technologie als basis stellen we onszelf in staat creatief te denken en je verwachtingen te overtreffen. Verrassende uitkomsten, waarmee jij je ambities vormgeeft. Daar mag je ons aan houden!

Wij helpen mensen en organisaties vooruit

Wij geven je alle aandacht, houden de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en delen die met je. Omdat we snappen dat organisaties op hun best zijn wanneer mensen goed met elkaar samenwerken en ondersteund worden door technologie die hen echt versterkt. Dat geldt trouwens ook voor projecten. Door dicht bij onze klanten te staan, realiseren we de ambities van morgen.

Onze way of working

Onze dienstverlening wordt geleverd vanuit één multidisciplinair vast klantteam. Hierdoor heb jij altijd met dezelfde mensen te maken die jouw organisatie, IT-landschap en processen echt kennen en begrijpen. Het team heeft alle benodigde disciplines, waaronder development, configuratie en data expertise aan boord die nodig zijn om jouw ambities te activeren. Onze klantteams staan nauw met elkaar in contact om opgedane kennis en inzichten snel te delen zodat jij daar ook direct van kan profiteren.

Voordelen van een Vast Klantteam:

  • Eén schaalbaar Team | Mix van Experts
  • Behoud en borgen van klantkennis in het Klantteam
  • Persoonlijke en heldere samenwerking (on/off-site)
  • Borging van capaciteit en gegarandeerde beschikbaarheid
  • Agile Aanpak

Start vandaag met het realiseren van jouw ambities voor morgen

Bij BusinessBase zoeken we altijd naar manieren om jouw ambities mogelijk te maken. ‘Kan niet’ kennen we niet. Neem contact met ons op en daag ons uit met jouw vraagstuk. We zijn heel benieuwd.

Als Microsoft Partner behoren wij tot een selecte groep specialisten in advies, migratie, implementatie, integratie en beheer van Microsoft Azure Cloud-diensten. Dit betekent dat jouw organisatie profiteert van innovatieve Microsoft-oplossingen, het juiste advies en duurzame resultaten

Microsoft Solutions Partner

Certificaten

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.