Wat maakt werken bij BusinessBase zo leuk?

Bij ons draait alles om trotse klanten! Wij werken iedere dag aan hun complexe vraagstukken. We luisteren en vragen door. Zo leveren we niet klakkeloos wat de klant vraagt, maar wat hij echt nodig heeft. Met voldoende ruimte voor eigen initiatief, kun jij echt het verschil maken. Dat maakt werken bij BusinessBase zo leuk.

Blijf je ontwikkelen bij BusinessBase. We werken allemaal in klantteams, waar ieder teamlid zijn eigen expertise heeft, of je nu delivery manager, consultant, developer, tester of architect bent. Iedereen is gepassioneerd en een expert op zijn vakgebied. Zo blijven we van elkaar leren en krijg je van ons tijd, ruimte en aandacht om je te kunnen blijven ontwikkelen en jouw eigen ambities te activeren.

Met het Microsoft-platform als basis werk je dagelijks aan het activeren van de ambities van onze klanten. Zij kunnen groeien dankzij de innovatiekracht van Microsoft aangevuld met de expertise en kwaliteit van onze collega’s.

Nauwe samenwerking staat centraal in onze organisatie, zowel tijdens het werk als daarbuiten. Denk aan leuke uitjes, borrels, samen sporten of gezamenlijk lunchen. Samen zit in onze genen, net als onze andere kernwaarden solide, nieuwsgierig en vrijgevochten.

Great Place To Work

We zijn ontzettend trots dat we ons mogen kwalificeren als Great Place To Work. We bieden een omgeving van wederzijds vertrouwen en een sterke bedrijfscultuur met volop kansen voor groei en ontwikkeling. We ondersteunen een gezonde balans tussen werk en privé en waarderen diversiteit en inclusiviteit, wat resulteert in een positieve en inspirerende werkomgeving. Ons betrokken leiderschap en de nadruk op innovatie zorgen ervoor dat je met het Microsoft-platform creatief kunt denken en verwachtingen kunt overtreffen. Elke dag werken we samen aan het realiseren van de ambities van morgen, gebaseerd op de nieuwste technologieën.

Activeer je ambitie!

Treed met ons in contact als je klaar bent voor een volgende stap. Kijk eens bij onze vacatures. Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar pas jij wel helemaal bij onze organisatie? Wij zijn benieuwd naar jouw ambitie en hoe jij je verder wilt ontwikkelen! Neem dan contact op met Anouk via telefoonnummer 0610358283 of stuur een e-mail naar anouk.vanbrecht@businessbase.com.

Actuele vacatures

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.