A great
place
to work
BusinessBase MVO

De leider ben je zelf! Waar wil jij naar toe?

Vacatures

Bij BusinessBase geef je leiding aan je eigen ontwikkeling. Je komt binnen in een organisatie zonder muren en plafonds. Je gaat aan de slag met oplossingen voor aansprekende klanten met complexe vraagstukken. En je kunt je daarin ontwikkelen in de richting die jou aanspreekt. Van Technisch Architect, Business Developer of Consultant tot Delivery Manager en alles wat daar tussenin zit.

Verrassende activiteiten zoals een skivakantie met collega’s

Vacatures

Plezier maken hoort er natuurlijk bij. Dat plezier zoeken we in de uitdaging in ons werk en in het delen van onze kennis, maar ook in de samenwerking en de omgang met onze collega’s. We organiseren regelmatig verrassende activiteiten, waarvan de jaarlijkse skivakantie met alle collega’s wel echt het hoogtepunt is. Een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden is vanzelfsprekend. Evenals het belang dat we hechten aan een goede privé-werk balans. We zoeken geen collega’s die op zondag even thuis het vlees gaan snijden. Lees meer over onze cultuur. 

Onze missie is om organisaties en mensen verder te brengen door de inzet van technologie
Wat drijft jou?

Vacatures

De technologische mogelijkheden zijn oneindig. Maar hoe zet je het in? Hoe zorg je ervoor dat het organisaties helpt? Hoe motiveer je mensen om er elke dag weer met een glimlach mee te werken? Het is ons dagelijks werk bij BusinessBase. Met o.a. Developers, Consultants en Technisch Architecten zijn we elke dag bezig om technologie optimaal in te zetten voor onze klanten. Wat drijft jou? Wij zijn benieuwd!

BusinessBase loopt voorop door het samenwerken met Microsoft

Vacatures

Wij zijn fan van Microsoft. Omdat wij door het implementeren van hun hoogstaande technische oplossingen op basis van Azure, onze klanten écht kunnen helpen om te veranderen en te verbeteren. Onze klanten kunnen groeien, dankzij de innovatiekracht van Microsoft in combinatie met de expertises van BusinessBase. Microsoft investeert continu in ontwikkelingen van bedrijfssoftware en nieuwe technologie. Voor jou betekent dit dat je op ICT-gebied voorop loopt en dat je tijd en aandacht investeert in duurzame technologie. Inspirerend toch?

ONS DNA. PAS JIJ BIJ BUSINESSBASE?

 • Solide

  Op ons kun
  je bouwen

  Echt van toegevoegde waarde zijn. De expertrol vervullen vanuit een stevige basis. We duiken graag de diepte in, stellen vragen, delen onze kennis en weten wat nodig is om te slagen.

 • Nieuwsgierig

  Honger naar de nieuwste ontwikkelingen

  Altijd een open blik, wat is er nieuw? Wat valt er te leren, te verbeteren? We maken stappen, nee sprongen vooruit. Want we willen winnen. Wij gaan voor goud. Met oprechte en tomeloze energie.

 • Samen

  1 + 1 = 11

  We trekken samen op. Als gelijken. We zijn altijd eerlijk, leren van elkaar én lachen met elkaar. Als we elkaar vertrouwen zullen we succes oogsten. Samen zijn we op ons best.

 • Vrijgevochten

  Niet de lijnen, maar de bocht

  We gaan samen het avontuur aan. We tonen eigenaarschap en nemen je mee. Komen we hobbels tegen? Wij zijn bereid een verrassende afslag te nemen. Zodat het resultaat nóg meer impact heeft.

Een hecht team professionals die eigenaarschap tonen

Vacatures

Je komt terecht in een hecht team professionals. Iedereen bij ons is expert op zijn of haar vakgebied. We houden van samenwerken en van leren van elkaar. Dat kan van collega’s zijn, maar ook van klanten en vakgenoten. Omdat we nou eenmaal in een technologiegedreven vak opereren. Wat morgen nieuw is, is vandaag verouderd.

Nieuwsgierigheid is ook wat collega’s bindt. Doorvragen, de vraag achter de vraag ophalen, nieuwsgierig zijn naar elkaars gedachtengoed. Liever luisteren naar anderen dan horen wat je zelf al allemaal weet. En… je komt binnen in een team waar mensen zichzelf durven zijn. Een tikkeltje vrijgevochten misschien, bovenal houden we van vrijheid. Niet van onnodige regeltjes en vaste structuren. We willen onszelf blijven ontwikkelen en tonen eigenaarschap. Omdat we in alles de klant en zijn uitdagingen vooropstellen, komen we tot de mooiste resultaten.

Zorgzame cultuur waarbij persoonlijk welzijn voorop staat

Vacatures

BusinessBase is een werkgever met een “people first beleid” die werknemers vooruit wil helpen in hun ontwikkeling om successen te behalen, door zorg te dragen en aandacht te hebben voor persoonlijk welzijn. Goed werkgeverschap is voor ons essentieel. Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke doelen behalen gaan hand in hand met organisatie ontwikkeling en het behalen van organisatiedoelstellingen.

We doen leuke dingen met elkaar en hebben regelmatig bedrijfsuitjes. Daarnaast krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw expertise(s) uit te oefenen. Ook hebben we goede faciliteiten die bijdragen aan een prettige werkomgeving en krijg je vrij als daarom gevraagd wordt, waardoor o.a. de werk en privé balans gewaarborgd wordt. Binnen BusinessBase heerst een zorgzame en prestatiegerichte cultuur, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dient als fundament voor de strategie van onze organisatie.

BusinessBasers zijn trots op waar ze werken!

Vacatures

We zijn ontzettend trots dat we ons mogen kwalificeren als Great Place To Work. Op de vraag wat ons Great Place to Work maakt, antwoordden 100% van onze BusinessBasers dat ze zichzelf kunnen zijn en als volwaardig behandeld worden. Op kameraadschap en eerlijkheid scoren we hoog. Maar liefst 97% van onze collega’s gaf aan dat men om elkaar geeft en met plezier naar het werk komt. 

Iedereen hier roept unaniem: “Wij zijn trots op waar we werken!” Werk je bij BusinessBase, dan krijg je energie van je werk. Voel je je gewaardeerd en gehoord. Werk je écht samen als een team en word je betrokken bij alle belangrijke beslissingen. Klinkt goed toch? Vind jij dat ook belangrijk? Bekijk dan onze vacatures.

Inside stories

Ferdy Griffioen, Scrum Master

"Als vroegere IT Developer was ik ‘door de wol geverfd. Ik ben ooit gestart met een MBO IT opleiding en van daaruit doorgestroomd naar het HBO. Daar koos ik voor de zogenaamde ‘voorkant’ en multimedia. Ik wil toepassingen ontwikkelen die mensen direct gaan gebruiken. Met die stevige basis heb ik vervolgens direct veel vlieguren gemaakt bij verschillende bedrijven en veel ervaring opgedaan in onder andere C# en .Net ontwikkelprojecten. Momenteel vind ik mijn passie in het uitvoeren van de Scrum Master rol."

Als Scrum Master speelt Ferdy een centrale rol bij de ontwikkeling van onze Scrum aanpak en de coaching van medewerkers en klanten

Lees meer
Hicham Taibi, Service Engineer

"Ik ben blij met de fijne werksfeer binnen het bedrijf. Met een klein, gedreven team hebben we allemaal hetzelfde doel."

Als Support Engineer verzorgt Hicham de ondersteuning van BusinessBase klanten.

Lees meer
Martijn Vosmeer, Customer Succes Manager

"We zijn één team en iedereen wil je helpen maar je moet ook zelf initiatief tonen en ondernemend zijn."

Als Customer Succes Manager zorgt Martijn dat de wensen van bestaande en nieuwe klanten worden vertaald naar succesvolle oplossingen.

Lees meer
Roger Comley, Lead Consultant

"BusinessBase voelde direct als thuiskomen. Een hechte organisatie waarin je al je collega’s kent. Het management heeft een duidelijke focus, deelt dezelfde werkruimte en als er iets is loop je naar elkaar toe."

Als lead consultant is Roger verantwoordelijk voor de klantbegeleiding, functionele en technische realisatie van klantprojecten.

Lees meer
Oedse de Boer Businessbase Let’s
connect!

Vrijblijvend sparren met één van onze experts?
Bel Oedse de Boer. Telefoon 06 5378 9256.