Samen sterker met onze partners

Get in touch!

Een dynamisch vakgebied vraagt om dynamische partnerships. Relaties waarin partners ons continue up-to-date houden over de laatste ontwikkelingen. En waarin wij razendsnel kunnen schakelen om nieuwe klantwensen te kunnen toetsen aan wat er mogelijk is. BusinessBase investeert in zulke partnerships.

Onze band met Microsoft is sterk. BusinessBase maakt als Microsoft Premium Partner deel uit van een kleine groep specialistische partijen in Nederland die vooroplopen met advies, migratie, integratie, implementatie en beheer van Microsoft Azure Cloud diensten. Daar zijn we trots op, maar belangrijker: wij zetten de laatste indepth kennis en bewezen technologie in, zodat jij succesvol kunt zijn.

Hubdrive is een belangrijke partner van BusinessBase. Hubdrive is een fabrikant en distributeur van HR Management Software gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 business platform. Ze bieden oplossingen en uitbreidingen voor rekrutering, HR-administratie, talentmanagement, selfservice en urenregistratie. Samen weten we meer en staan we sterker. 

BusinessBase werkt samen met Xpertdoc. Zij helpen organisaties in staat te stellen hun documentgerichte processen digitaal te transformeren door documenten te automatiseren die klantbetrokkenheid en bedrijfsgroei stimuleren. De oplossingen van Xpertdoc stellen gebruikers in staat om eenvoudig en efficiënt betere documenten te creëren, generen, beheren en opslaan. Wat resulteert in verbeterde communicatie, versnelde bedrijfsprocessen en verminderde afhankelijkheid van IT.

BusinessBase is partner van DocuSign. DocuSign helpt organisaties bij het verbinden en automatiseren van de manier waarop ze overeenkomsten voorbereiden, ondertekenen, erop actie ondernemen en beheren. Als onderdeel van de DocuSign Agreement Cloud biedt DocuSign eSignature: ’s werelds beste manier om elektronisch te ondertekenen vanop vrijwel elk apparaat, overal en op elk moment.

BusinessBase heeft een partnership met SalesfeedZij helpen bij het verkrijgen van leads en helpen organisaties groeien.