Terugkijken Release Wave 2 webinar

Op 21 oktober 2020 gaven wij een webinar over Release Wave 2. Met Release 2 introduceert Microsoft een uitgebreide set updates en nieuwe functies. Onze BusinessBase experts gidsen je door een aantal nieuwe ontwikkelingen. Wat kun je met die nieuwe release in jouw omgeving? Hoe zet je de nieuwste innovaties direct in om meer klantwaarde te realiseren. Maak in onderstaande opname kennis met de highlights.

Waaronder:

  • Klantrelatie verbeteren met behulp van data, kunstmatige intelligentie en automatisering. Bijvoorbeeld door servicemedewerkers bij klantvragen direct te assisteren met informatie over eerdere ‘vergelijkbare gevallen’.
  • Gebruikersgemak verhogen met bijvoorbeeld de nieuwe app-integraties, nieuwe klantreis functionaliteit en Teams integratie voor virtuele evenementen.
  • Omnichannel ondersteuning met nieuwe integratiemogelijkheden voor mobiele toepassingen, andere communicatiekanalen en het Microsoft Bot Framework.

Na dit webinar ken je de belangrijkste nieuwe mogelijkheden van deze release op het vlak van Customer Engagement. Je herkent welke toepassingen potentieel hebben voor jouw organisatie. Je komt terug met volop inspiratie om direct met Wave 2 aan de slag te gaan. Lees op de Microsoft-website alles over het releaseplan.