Thema

Master en monitor je data

#advanced-technologies

Met ons integratie platform stroomlijnen we niet alleen je applicatielandschap. We helpen klanten ook hun master data management te organiseren en data in te zetten als stuurinformatie. Een logische vervolgstap maar met een enorme business impact.

Point to point koppelingen

Een integratieplatform wordt noodzakelijk als iemands IT omgeving onbeheersbaar dreigt te worden. Met een groeiende set applicaties met steeds meer point-to-point koppelingen waarover steeds meer data worden uitgewisseld. Aanpassingen worden dan steeds complexer, gaandeweg stagneert de innovatie en er moet dus iets veranderen. Tegelijkertijd gaat zo’n transformatieproject niet alleen om technische integratie. Het is ook hét moment om data binnen verschillende applicaties te gaan harmoniseren, ordenen, synchroniseren en managen. We organiseren je master data management en hebben in tal van projecten daadwerkelijk een ‘golden record’ ontwikkeld met een single version of the truth van bijvoorbeeld je klant- en productinformatie.

Data-driven organisatie

Daarmee kun je die data veel slagvaardiger gebruiken binnen applicaties. Zo kun je bijvoorbeeld met een up to date 360 graden klantbeeld je marketing automation tools veel doelgerichter inzetten. En dat is maar één voorbeeld want ook data uit ERP applicaties, planning tools en financiële systemen kun je veel slimmer combineren. Data die je vervolgens ook kunt verrijken en automatisch verder analyseren voor bijvoorbeeld trendanalyses en het bijsturen van businessplannen. Je wordt een data-driven organisatie.

Op die manier is een integratieplatform niet langer een noodzakelijke kostenpost, maar draagt het direct bij aan een beter rendement en omzetgroei. Onze Advanced Technologies data specialisten vertellen er graag alles over. Samen maken we het groeipad van data integratie naar een master data platform met data-driven business processen.

Ivo Jonckers Let’s
connect!

Vrijblijvend sparren met één van onze experts?
Bel Ivo Jonckers. Telefoon 030 2415538.