terug naar oplossingen

Microsoft Dynamics 365 Customer Insights – Journeys

Activeer jouw ambities

Bij BusinessBase zoeken we altijd naar manieren om jouw ambities mogelijk te maken. ‘Kan niet’ kennen we niet. Neem contact met ons op en daag ons uit met jouw vraagstuk. We zijn heel benieuwd.

Neem contact op

De klantreis, oftewel customer journey, staat bij steeds meer organisaties centraal. Maar hoe zorg je dat je realtime inzicht hebt in de gedragingen van de klant en dat je je marketinguitingen direct hierop laat aansluiten? Microsoft Dynamics 365 Customer Insights – Journeys helpt marketingafdelingen de volgende stap te zetten.

BusinessBase ondersteunt organisaties bij het volledig uitnutten van de mogelijkheden van Dynamics 365 Customer Insights. Vertel onze experts jouw marketingvraagstuk en zij zorgen dat de technologie in je voordeel werkt.

Dynamics 365 Customer Insights – Journeys geeft de marketingafdeling een compleet beeld van klanten en hun interacties. Zo heb je alle inzichten die nodig zijn om de klantreis te verbeteren en campagnes te verbeteren.

Ontwikkel effectieve marketingcampagnes

Met Dynamics 365 Customer Insights is dynamische segmentatie mogelijk, zodat je heel gericht campagnes kunt opzetten. Verlaat een klant het winkelwagentje of wordt een bepaald product aangeklikt? Dan wordt automatische communicatie geactiveerd om zo het verkoopsucces te verhogen.

Verbeter de klanttevredenheid

Til de klantervaring naar een hoger niveau met realtime inzicht in klantgedrag. Dynamics 365 Customer Insights stelt je in staat om direct te reageren op acties, zoals het sturen van gepersonaliseerde aanbiedingen. Zo speel je in op de actuele behoefte van jouw klant.

Effectief event management

Met de eventmanagementmogelijkheden in Dynamics 365 krijg je tools voor planning, registratiebeheer, marketingcampagnes en rapportages, inclusief QR-codes voor snel inchecken. Dit verhoogt de efficiëntie door tijd te besparen en fouten te verminderen, en geeft je inzicht in evenementenprestaties en deelnemersgedrag.

Bekijk ook

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.