Samen op weg naar succes, zo doen we dat

Onze diensten

Wij helpen jou veilig en slim te innoveren. Je kunt op ons vertrouwen, als strategische, tactische én operationele partner. Met slimme en ervaren experts in Consultancy, Project Management, Architecture, Development, Testing, Training en Support. Met glasheldere processen en een Agile aanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Wij zijn nerds op het gebied van HR en CRM oplossingen en draaien onze hand niet om voor complexe integraties. Van strategisch advies en architectuur-ontwerp, tot en met adoptie, 24/7 service en doorontwikkeling. En alles ertussenin. Wij fixen het.

Klaar voor de start met strategische workshops

Wij voeren niet klakkeloos uit, wij vragen eerst dóór. Want er is altijd een vraag achter de vraag. Eerst een stapje terug, daarna tien stappen vooruit. We duiken er samen in tijdens een Strategische of Inspiratie sessie. Of misschien heeft jouw vraagstuk een Envisioning of Architectuur workshop nodig? Wij hebben meer dan 20 jaar kennis en ervaring als inhoudelijke én strategische sparringpartner. Dat noemen wij consultancy waar je echt iets aan hebt.

Tijd voor taktiek met een helder onderbouwd plan

Als we het eens zijn over de grote lijnen, stippelen we samen de taktiek uit. Onze slimme koppen geven concrete invulling aan de vastgestelde strategie. Met een Change & adoption assessment, Customer journey mapping of Microsoft licentie & app advies zetten wij de paden uit en bepalen we onze gear. Voor een duidelijk en slim onderbouwd plan.

Iedereen aan de slag met onze trainingen

Na de fasen van ontwikkelen, testen en implementeren, komt het leukste onderdeel. Iedereen aan de slag! Wij gooien nooit iets zomaar over de schutting, maar ontzorgen volledig. Bijvoorbeeld met onze trainingen: een Scrum training voor het DevOps team, Onboarding training voor functioneel beheer, een Gebruikerstraining, een Configuratie training, een Development training: voor ieder wat wils. Wij gaan door tot alle gebruikers blij zijn. Zodat adoptie ook écht adoptie wordt.

Een veilig vangnet en altijd up-to-date

Als alles staat en iedereen er goed mee kan werken, begint het pas echt. Je kunt altijd bij ons terecht dankzij onze 24/7 servicedesk. Wij ontzorgen daarnaast met Incident management, Applicatie monitoring en monitoren de koppelingen. Zodat jouw CRM of HR oplossingen en integraties werken en blijven werken. Met Technisch applicatiebeheer en Microsoft Release Wave management blijven jij, je mensen en jouw nieuwe techniek helemaal bij.

Samen blijven werken aan continue duurzame innovatie

We kijken naar het nu én ver in de toekomst. Onze klanten blijven lang bij ons. Dat snappen we maar wat goed. We werken prettig met elkaar samen, kennen de processen en uitdagingen van jouw organisatie, inspireren elkaar én de techniek werkt zoals het bedoeld is. Met onder andere onze techniek Health check en Test assessment werken we continu aan Applicatie (door)ontwikkeling. Samen kansen ontdekken en pakken. Voor continue én duurzame innovatie.

Let’s
connect!

Meer weten over onze aanpak en diensten?
Bel Martijn Vosmeer. Telefoon 030 2415538.