17 mei, 2023 - 10:00 - 11:00 - online

Microsoft Omnichannel: geheime kracht achter succesvolle service organisaties

Microsoft Omnichannel: geheime kracht achter succesvolle service organisaties

17 mei 2023, 10.00-11.00 uur, Webinar

In dit webinar zullen we bespreken wat Omnichannel is en hoe Omnichannel kan helpen jouw organisatie te transformeren.

Omnichannel is een strategie waarbij bedrijven verschillende kanalen gebruiken om klanten te bereiken en te betrekken bij het merk. Dit kunnen bijvoorbeeld sociale media, e-mail, chat, telefoon en fysieke winkels zijn. Het doel is om een naadloze en consistente klantervaring te bieden, ongeacht het kanaal dat de klant gebruikt.

Met Omnichannel kan jouw organisatie jullie klanten een geweldige ervaring bieden. Microsoft Omnichannel biedt verschillende tools en mogelijkheden om uw klantenservice te verbeteren en de interacties met uw klanten te optimaliseren. Onderwerpen die aan bod komen:

  1. Klantinzichten: met Omnichannel kan je klantgegevens verzamelen en analyseren vanuit verschillende kanalen, waardoor je waardevolle inzichten kunt krijgen in de behoeften en wensen van jouw klanten.
  2. Persoonlijke interacties: met Omnichannel kan je gepersonaliseerde interacties bieden aan je klanten, waardoor ze zich gewaardeerd voelen en zich meer betrokken voelen bij jouw merk.
  3. Efficiëntie: met Omnichannel kan je de efficiëntie van uw klantenservice verbeteren door de interacties te stroomlijnen en de tijd die nodig is om problemen op te lossen te verminderen.
  4. Flexibiliteit:  Omnichannel is flexibel en kan worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie, waardoor je de mogelijkheid hebt om de strategie aan te passen naarmate jouw organisatie groeit en verandert.

Kortom, Microsoft Omnichannel is een krachtige tool die jouw organisatie kan helpen de klantenservice te verbeteren en een geweldige klantervaring te bieden. We hopen dat je na dit webinar een beter idee hebt van wat Microsoft Omnichannel is en hoe het je organisatie kan helpen.

Webinar

Interesse? Meld je hier aan.