20 april, 2023 - 10:00 - 11:00 - online

Release Wave 1 2023 + AI

Release Wave 1 2023 + AI

20 april 2023, 10.00-11.00 uur, Webinar

Microsoft is constant bezig met het verbeteren van hun producten en het toevoegen van nieuwe functies om ervoor te zorgen dat hun klanten de best mogelijke gebruikerservaring hebben. In dit webinar zullen we de belangrijkste kenmerken van Microsoft’s Release Wave 1 bespreken en de AI-functies die daarbij horen.

Microsoft’s Release Wave 1 2023 bevat een groot aantal nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen voor verschillende Microsoft-producten, zoals Dynamics 365 en Power Platform. Daarnaast biedt deze Release Wave ook nieuwe AI-functies, die organisaties helpen om betere beslissingen te nemen en hun bedrijfsprocessen te automatiseren. Deze AI-functies maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals machine learning en natuurlijke taalverwerking, om data te analyseren en te begrijpen. Dit stelt organisaties in staat om sneller en betere beslissingen te nemen en hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Onze trainers zullen je meenemen in hoe je deze nieuwe features kan toepassen voor jouw organisatie. Dit webinar zal je helpen om meer inzicht te krijgen in de Release Wave en de bijbehorende AI-functies. We kijken ernaar uit om je vragen te beantwoorden en je te helpen deze nieuwe functies in jouw organisatie toe te passen!

Webinar