2 juni, 2022 - 9:00 tot 17:00 - Webinar

RPA in a Day

Schrijf je in via deze website

De mogelijkheden zijn onbeperkt, maar tijd en resources zijn dat niet. Ontdek een betere manier om je werk gedaan te krijgen in je hele organisatie door middel van Digital & Robotic Process Automation.

RPA in a Day is een training op beginnersniveau die is bedoeld om persoonlijke en bedrijfsautomatisering te leren. Het maakt niet uit of je een bedrijfsexpert of IT ontwikkelaar bent, je leert in één dag RPA-gebaseerde automatiseringen te ontwikkelen met behulp van Power Automate.

Om te leren hoe je automatisering voor jouw bedrijfsprocessen kunt realiseren, kan je deelnemen aan de virtuele RPA in a Day workshop. De workshop bestaat uit een aantal oefeningen die je begeleiden bij het bouwen van een modern end-to-end business RPA scenario waarin inkomende facturen automatisch en intelligent verwerkt worden.

Aan het eind van de dag kun je:

  • Power Automate mogelijkheden, zoals Desktop Flows en API connectoren, inzetten om een bedrijfsproces te automatiseren.
  • Profiteren van modellen voor formulierverwerking die zijn ontwikkeld in AI builder.
  • De training biedt praktische hands-on ervaring met het creëren van Power Automate oplossingen in een volledige dag begeleid door de experts van BusinessBase.

Interesse? Je kunt je enkele weken voor de start hier aanmelden. 

Schrijf je in via deze website