INHR Solutions

Voor betrokken werkgevers die HR processen op orde moeten brengen en behoefte hebben aan de juiste data.

Get in touch!

“We hebben nu mooie employee engagement programma’s lopen. Heel belangrijk in deze tijd, want onze mensen zijn het goud van onze organisatie. Dank BusinessBase voor het delen van jullie kennis en jullie tomeloze energie en inzet.”

Voor groei en werkgeluk

Betrokken werknemers zijn loyaler, productiever en minder vaak ziek. Het vergroten van betrokkenheid van werknemers krijgt in bestuurskamers tegenwoordig de hoogste prioriteit. Daar heb je bevlogen managers voor nodig, maar ook tools die HR processen en programma’s ondersteunen. Niks doen is geen optie.

De mogelijkheden van de HR Software van Microsoft zijn oneindig. Het biedt naast de beste oplossingen voor HR administratie en dashboarding, oplossingen voor talentontwikkeling, recruiting, onboarding en payroll integratie.

Voor jouw organisatie betekent dat eindelijk inzicht. Eindelijk een digitale slag waarop je kunt bouwen en doorgroeien. Vertel ons jouw zorgen en wij helpen je verder. Veranderen doen we samen. Wij vragen, adviseren en gaan door tot het staat. Wij zijn jouw HR partner. Voor meer groei en werkgeluk. Wij fixen het.

Onze aanpak
Manuela Godec Let’s
connect!
Volg ons op

Vrijblijvend sparren met één van onze experts?
Bel Manuela Godec. Telefoon 06 52454080.

Businessbase werkt voor

Bekijk onze andere expertise centres