Customer Engagement Sales

#crm-solutions #crm-for-public

BusinessBase zet intelligente en persoonlijke marketing om in effectieve sales. We bouwen aan een compleet klantbeeld en ondersteunen van daaruit het volledige verkoopproces. We zetten onze data analytics kennis in om de meest veelbelovende klanten te selecteren en verzorgen een geïntegreerde en gepersonaliseerde customer journey. Waarin lead generatie belangrijk is, maar lead nurturing cruciaal om die leads ook te converteren. Dankzij onze sales automation zorgen we voor de meest effectieve sales workflows, automatiseren zoveel mogelijke de sales-communicatie en -documenten en zorgen dat sales professionals overal toegang hebben tot hun gegevens.

Centraal hierin staat onze Microsoft Dynamics 365 for Customer Engagement expertise. Dynamics 365 is de leidende customer engagement suite voor een effectiever salesproces, slimmere marketing, betere (self)service, project service en klantinzichten. Als Microsoft Gold partner zijn we volledig gespecialiseerd in deze suite die naadloos samenwerkt met onder andere Office 365, Azure Services, Cortana Intelligence, Power BI en Skype.

verzilver je sales kansen

Wie moet je bij de klant tegenover je hebben om jouw product verkocht te krijgen? Wie zijn de decision makers en welke argumenten hebben ze nodig? Met de BusinessBase Customer Engagement Sales template krijgen jouw sales teams het inzicht en overzicht dat ze nodig hebben om kansen te verzilveren. De Sales template maakt complexe opportunities transparant en navigeert de sales daarmee door de interne politiek van klanten.

Let’s
connect!

Vrijblijvend sparren met één van onze experts?
Bel Martijn Vosmeer. Telefoon 030 2415538.