Microsoft Dynamics CRM in 1 minuut

#crm-solutions #crm-for-public

Microsoft Dynamics CRM maakt het mogelijk dat teams online en offline met elkaar samenwerken geïntegreerd met Office 365, Microsoft Outlook, Skype, SharePoint, Yammer en PowerBI.

• Microsoft Dynamics CRM 365 is gemakkelijk te gebruiken software voor uw sales, marketing en service en biedt geweldige rapportages voor uw managers.
  • Gebruik het op laptops, tablets en telefoons.
  • Eenvoudig aanpasbare dashboards visualiseren de sales pipeline, forecast en kpi’s.