Solide team met vrijgevochten experts

Get in touch!

Wij zijn een team van slimme Microsoft-specialisten, met o.a. strategische Business Consultants, Technisch Architecten, Developers en Agile Project Managers. Gek op de oplossingen en innovatiekracht van Microsoft. We zijn gedreven om eruit te halen wat erin zit voor onze klanten. Wij houden niet van verkooppraatjes en korte termijn oplossingen. Wij gaan voor echte toegevoegde waarde, duurzame oplossingen en een gelijkwaardige samenwerking waarin hard werken en plezier maken samengaat.

Dit kun je van ons verwachten

 • Solide

  Op ons kun
  je bouwen

  Echt van toegevoegde waarde zijn. De expertrol vervullen vanuit een stevige basis. We duiken graag de diepte in, stellen vragen, delen onze kennis en weten wat nodig is om te slagen.

 • Nieuwsgierig

  Honger naar de nieuwste ontwikkelingen

  Altijd een open blik, wat is er nieuw? Wat valt er te leren, te verbeteren? We maken stappen, nee sprongen vooruit. Want we willen winnen. Wij gaan voor goud. Met oprechte en tomeloze energie.

 • Samen

  1 + 1 = 11

  We trekken samen op. Als gelijken. We zijn altijd eerlijk, leren van elkaar én lachen met elkaar. Als we elkaar vertrouwen zullen we succes oogsten. Samen zijn we op ons best.

 • Vrijgevochten

  Niet de lijnen, maar de bocht

  We gaan samen het avontuur aan. We tonen eigenaarschap en nemen je mee. Komen we hobbels tegen? Wij zijn bereid een verrassende afslag te nemen. Zodat het resultaat nóg meer impact heeft.

De gezichten van BusinessBase

Oedse de Boer Businessbase
Oedse de BoerCEOLinkedin
Ivo Jonckers
Ivo JonckersCOOLinkedin
Timo Bax
Timo BaxCTOLinkedin
Aad Schulten
Aad SchultenCCOLinkedin

Vrijgevochten BusinessBaser worden?

Vacatures

Wij zijn gecertificeerd als een Great Place To Work! Die certificering houdt onder meer in dat samenwerking tussen collega’s soepel verloopt, mensen energie krijgen van hun werk én dat doelen worden behaald. Klinkt goed toch? Vind jij dat ook belangrijk? Sluit je aan bij BusinessBase!

Bekijk onze vacatures

Werken bij
BusinessBase

Bekijk de vacatures