BusinessBase is ISO 27001 gecertificeerd

Businessbase ISO gecertificeerdBusinessBase is sinds eind november officieel ISO/IEC 27001-gecertificeerd. Deze certificering toont aan dat de Microsoft Dynamics CRM Gold partner uit Utrecht zijn processen op het gebied van informatiebeveiliging uitstekend op orde heeft. Met de internationale standaard voor informatiebeveiliging ISO 27001 bevestigt BusinessBase dat alle bedrijfsprocessen, systemen en diensten voldoen aan deze veelomvattende norm voor informatiebeveiliging. 

Emo Prins, CEO van BusinessBase is trots op het behalen van de ISO 27001 certificering: “Voor onze klanten is het van groot belang dat hun data altijd goed beveiligd zijn. Dit certificaat bevestigt dat de veiligheid van deze data bij ons de hoogste prioriteit heeft en biedt onze opdrachtgevers zekerheid en vertrouwen”.

ISO 27001 staat voor

  • Veiligheid van uw informatie en data
  • Beheersbaar maken van informatie
  • Creëren en waarborgen van vertrouwen omtrent informatiebeveiliging
  • Conformeren wet- en regelgeving
  • Geautoriseerde toegang tot data

De ISO 27001 certificering toont aan dat BusinessBase informatieprocessen continu beheerst en dat zij de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie borgt.

 

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.

Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.