terug naar nieuwsberichten

Customer Engagement Strategie

Oedse de Boer

CEO
Meer weten?

CRM & Customer Engagement Strategy

BusinessBase doet niet aan dikke, dure documenten. Wel helpen we met verstand van zaken bij het plannen van uw Customer Engagement roadmap. Hoe kunt u als bedrijf uw klanten vinden, binden en behouden? Hoe kunnen we nieuwe technische innovaties inzetten? En hoe houden we dat beheersbaar en rendabel? Onze consultants hebben een helicopterview ontwikkeld, maar ook met hun voeten in de modder gestaan. Ze hebben een passie voor het vakgebied, monitoren de ontwikkelingen en passen actuele innovaties dagelijks toe in concrete projecten. Zodat ze het kaf van het koren kunnen onderscheiden.

In Customer Engagement en CRM strategie workshops vertalen we in een intensief gezamenlijk traject de bedrijfsstrategie en uitdagingen naar een concrete Customer Engagement strategie en haalbare projecten. Customer Engagement projecten die we zelf kunnen uitvoeren.

Bekijk ook

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.