Customer Engagement & Marketing Automation

Maak je marketing persoonlijker, intelligenter en effectiever

Marketing Automation

De beste marketing voelt niet als marketing. Het is een attente boodschap op het juiste moment, een slimme tip terwijl je net voor een belangrijke keuze staat of een vraag waardoor je voelt dat jouw mening ertoe doet. Met Marketing Automation van BusinessBase kun je je marketing persoonlijker, intelligenter en effectiever maken, zonder dat het extra moeite kost. Marketing Automation van BusinessBase biedt je de mogelijkheid om geheel geautomatiseerd leads te genereren, prospects te bewerken en conversie te stimuleren. Het systeem maakt daarbij gebruik van data uit je Customer Engagement Management Systeem (voorheen Microsoft Dynamics 365 CRM), eventueel aangevuld met data uit Customer Intelligence.

Adobe Marketing Cloud

Met de geïntegreerde marketingmogelijkheden van Adobe Campaign kun je je cross-channel-campagnes organiseren, personaliseren en diversifiëren. In het concurrerende landschap van vandaag moeten bedrijven en merken zinvolle en relevante cross-channel ervaringen leveren tijdens de klantreis. Adobe en Microsoft zijn hiervoor een nauwe samenwerking aangegaan om bedrijven te helpen in hun digitale transformatie naar een ‘Experience Business’.

Adobe is hiermee de voorkeurspartner van Microsoft om marketingservices te koppelen aan Dynamics 365 Customer Engagement. Adobe laat zien hoe je een goed ontworpen, persoonlijke en consistente klantervaring kunt leveren die aansluit bij de wensen en verwachtingen van de klant, op ieder moment dat de klant in aanraking komt met het bedrijf/merk. Adobe Experience Cloud maakt hierbij gebruik van de machine learning en kunstmatige intelligentiemogelijkheden. Zo is Adobe Campaign voor het managen van campagnes op web, mobiel en e-mail volledig geïntegreerd met Dynamics 365 Customer Engagement.

ClickDimensions Marketing Automation

ClickDimensions is dé geïntegreerde e-mail en marketing automation tool voor Microsoft Dynamics Customer Engagement. Door geavanceerde en volledig geïntegreerde marketing mogelijkheden biedt ClickDimensions de perfecte ondersteuning voor uw marketing afdeling om nieuwe leads te genereren en te kwalificeren. Voor e-mail marketing, Web tracking, Lead scoring, Nurture Marketing en Social Discovery. Met ClickDimensions beschikt u over een volledig realtime overzicht van uw contactpersonen in Microsoft Dynamics 365 CRM. De webpagina's die bezocht zijn, een lead score, verstuurde en ontvangen e-mails, informatie van sociale netwerken en de gegevens van webformulieren. Op basis van het klikgedrag kunt u scores aan bezoekers toekennen. Gebaseerd op o.a. het aantal bezoeken en de bezochte pagina's.

Partners

Voor de inhoudelijke invulling van onze Marketing Automation systemen werken we samen met vooraanstaande communicatiebureaus.

Maak het verschil met Customer Engagement van BusinessBase

Premium partner

Roger Comley
"Ik wil je graag meer vertellen over dit onderwerp."
Neem contact op met Roger.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

Na de link met de download krijg je nog twee e-mails van ons: een met een andere eBooksuggestie en een om je e-mailvoorkeuren te vragen.