terug naar oplossingen

Microsoft Dynamics 365 Field Service

Activeer jouw ambities

Bij BusinessBase zoeken we altijd naar manieren om jouw ambities mogelijk te maken. ‘Kan niet’ kennen we niet. Neem contact met ons op en daag ons uit met jouw vraagstuk. We zijn heel benieuwd.

Neem contact op

Bij het efficiënt inrichten van de buitendienst komt heel wat kijken. Niet alleen moet de juiste technicus met de juiste vaardigheden naar de klant, als organisatie wil je ook optimale ondersteuning bij voorraadbeheer om downtime te voorkomen. Microsoft Dynamics 365 Field Service biedt organisaties de totaaloplossing voor de buitendienst.

Om te zorgen dat je optimaal profiteert van alle mogelijkheden binnen Dynamics 365 Field Service helpen onze experts je bij de inrichting. Zo realiseren we samen de ambities van morgen.

De buitendienst heeft alle benodigde informatie bij de hand met Dynamics 365 Field Service. Daarnaast bieden de rapportagetools waardevolle inzichten. Dit werkt niet alleen efficiënt, het maakt continu verbeteren mogelijk.

Stroomlijn buitendienstactiviteiten

Geavanceerde planningstools zorgen dat serviceverzoeken moeiteloos worden beheerd en medewerkers optimaal worden ingepland. Is de medewerker op locatie? Ook dan heeft de technicus alle cruciale klantinformatie bij de hand met dank aan de mobiele apps. Ideaal voor het ter plaatse oplossen van problemen of het bijwerken van serviceverslagen.

Verlaag onderhoudskosten

Door slim voorraadbeheer en het intelligent plannen van preventief onderhoud helpt Dynamics 365 Field Service bij het minimaliseren van downtime, het voorkomen van storingen en het verlengen van de levensduur van apparaten. Organisaties kunnen hierdoor de onderhoudskosten verlagen.

Verbeter de klanttevredenheid

Tools voor rapportages en analyses zorgen voor een volledig inzicht in de prestaties van het buitenteam, klanttevredenheid en de efficiëntie van processen. Zo is het mogelijk om snel te identificeren waar verbetermogelijkheden zijn. Dit komt de klanttevredenheid ten goede.

Bekijk ook

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.