Thema

Digitalisering staat in veel organisaties bovenaan de agenda

#advanced-technologies

Digitalisering staat in veel organisaties bovenaan de agenda. Men wil zoveel mogelijk af van handmatige processen, routinetaken automatiseren en selfservice bieden. Bovendien moet de dienstverlening overal en altijd beschikbaar zijn via alle mogelijke devices. Dat vraagt ‘onder de motorkap’ om meer geavanceerde IT applicaties met meer koppelingen waarover steeds meer data worden uitgewisseld.

Integratie platform

Zo’n ambitieus groeipad valt of staat met een goed georganiseerd data integratie platform. Een raamwerk dat zorgt voor onder andere orchestratie, berichtenuitwisseling, data management en monitoring tussen álle bedrijfsapplicaties. Alleen met zo’n aanpak voorkom je een onbeheersbare spaghetti automatisering, beheersen we de kosten en blijft het IT landschap veilig, robuust en toekomstvast. Onze Advanced Technologies specialisten helpen zo’n integratie platform te realiseren.

Azure vormt daarbij de basis. Niet voor niets staat Microsoft als Leader in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Integration Platform as a Service. Met tientallen componenten waaronder Logic Apps, API Management, de Service Bus, Event Grid en Data Factory biedt Azure Integration Services (AIS) een krachtige gereedschapskist. Krachtig maar tegelijkertijd overweldigend en uitdagend. Want juist omdat Azure zoveel mogelijkheden biedt, vraagt de realisatie van een integratie platform veel kennis en ervaring. Welke functionaliteit heb ik nodig, waarmee start je, hoe verzorg je de uitrol en wat is het groeipad? Vragen die Advanced Technologies kan helpen beantwoorden.

Premium Microsoft Partner

We realiseren als Microsoft Premium Partner een flexibel, betrouwbaar en toekomstvast integratie platform dat gaandeweg wordt uitgerold en naadloos verwerkt binnen je bestaande IT landschap en organisatie. Met de ervaring van tientallen integratieprojecten ontwikkelden we een bewezen aanpak voor het ontwerpen, implementeren en beheren van integratie oplossingen. Een aanpak die onze TOGAF gecertificeerde architecten en ervaren developers dagelijks toepassen in klantprojecten met professionele tools en geautomatiseerde deployment- en testmethodieken.

Onze klanten blijven daarbij altijd in control. Natuurlijk kunnen we de uitrol en het beheer volledig zelf verzorgen. Maar net zo vaak ontwikkelen we in co-creatie met klanten hun basisintegratie inclusief een roadmap en een uitgebreide kennistransfer. Zodat een eigen IT Team vervolgens het beheer verzorgt. Wij kunnen daarbij als partner adviseren bij de verdere uitrol. Geen vendor lock-in, een maximaal rendement en minimale risico’s. Dat biedt Advanced Technologies.

Ivo Jonckers Let’s
connect!

Vrijblijvend sparren met één van onze experts?
Bel Ivo Jonckers. Telefoon 030 2415538.