Mobiel CRM vergroot uw sales productiviteit

Met steeds veeleisendere klanten en een groeiende concurrentie is het vandaag de dag niet meer acceptabel om zaken te laten wachten totdat uw verkopers weer op kantoor zijn. Met Microsoft Dynamics CRM Online op uw tablet of telefoon verhoogt u de productiviteit van uw sales team ook onderweg.

Microsoft Dynamics CRM Online met de Office 365 en Power BI integratie leveren een intuïtieve en proces gedreven omgeving voor uw verkopers om altijd en overal online te kunnen focussen op sales.  Het tracken van leads, communiceren met prospects en het uitbrengen van offertes wordt steeds makkelijker doordat alle informatie real time beschikbaar is op Windows, iOS en Android tablets en telefoons.

Microsoft Dynamics CRM maakt het mogelijk dat salesteams online en offline met elkaar samenwerken geïntegreerd met Office 365, Microsoft Outlook, Skype, SharePoint, Yammer en Power BI.

  • Microsoft Dynamics CRM is gemakkelijk te gebruiken software voor uw sales,marketing en service en biedt geweldige rapportages voor uw managers.
  • Gebruik het op laptops, tablets en telefoons.
  • Eenvoudig aanpasbare dashboards visualiseren de sales pipeline, forecast en kpi’s.
Martijn Vosmeer
"Ik vertel je graag meer over dit onderwerp"
Neem contact op met Martijn.

Microsoft Social Engagement

Met Microsoft Social Engagement kunt u actief het web...

CRM voor de lokale overheid

De kern van ontwikkelingen voor de lokale overheid...

Meer blogs, factsheets en cases:

 
 
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie