terug naar nieuwsberichten

Redenen om Microsoft Dynamics CRM te kiezen

Oedse de Boer

CEO
Meer weten?

Microsoft Dynamics CRM is wereldwijd de snelst groeiende oplossing voor (online) sales, service en marketing. Meer dan 2 mln gebruikers in 80 landen maken dagelijks gebruik van Microsoft Dynamics CRM. Vorige maand is de nieuwste versie Microsoft Dynamics CRM Online gelanceerd met o.a. :

  • Next generation native Microsoft Outlook integratie
  • Realtime dashboards
  • Inline business intelligence for performance and goal management

Microsoft Dynamics CRM

BusinessBase baseert haar oplossingen op de nieuwste Microsoft Dynamics CRM technologie en heeft een succesvolle focus op dynamische ICT-, media- en telecombedrijven. De webbased bedrijfsoplossingen voorzien in een sterke integratie tussen alle bedrijfsonderdelen van sales tot service en van lead tot factuur.

De beste ervaring begint bij uw medewerkers. Door uw mensen de juiste hulpmiddelen te bieden waarmee ze hun productiviteit verbeteren en hun invloed vergroten, kunnen zij uw organisatie helpen uw doelstellingen te behalen en een maximaal rendement te genereren.

De belangrijkste 10 redenen waarom organisaties kiezen voor Microsoft Dynamics CRM om goede klantervaringen te creƫren zijn.

Bekijk ook

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.