BusinessBase is Great Place To Work Certified!

Nieuws - 29-06-2022

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen.

BusinessBase is een werkgever met een “people first beleid” die mensen vooruit wil helpen in hun ontwikkeling om successen te behalen, door zorg te dragen en aandacht te hebben voor hun persoonlijke welzijn. Goed werkgeverschap is voor ons essentieel, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke doelen behalen gaan hand in hand met organisatie ontwikkeling en het behalen van organisatiedoelstellingen.

“Wat BusinessBase een Great Place to Work maakt, is de ruimte die je krijgt als medewerker om jezelf te kunnen ontwikkelen tot een echte professional. Je hebt de vrijheid om te bepalen hoe en in welk tempo je de juiste stappen kan maken om tot een hoger niveau te komen en je interesses verder te ontdekken. Op deze manier kunnen we vanuit de organisatie een hoog kennisniveau en deskundigheid aan onze klanten leveren.”  Sander Jacobs

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland: Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.” Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 7.000 organisaties.”

Over Great Place to Work:

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

Voor meer informatie over BusinessBase kunt u terecht op, https://www.businessbase.nl/

Over BusinessBase: Wij zijn een expertisehuis. Zeer ervaren in Microsoft CRM en HR oplossingen en specialist in complexe integraties. Als premium partner van Microsoft zijn we gedreven om organisaties te helpen bij het verbeteren van processen en het ordenen van data. Zo zetten we de hele organisatie op scherp. Voor meer groei, rijkere klantinteracties, gestroomlijnde processen, gegevens op één plaats, beter zicht op data en betere onboarding en engagement van werknemers. Wij leveren resultaat, adviseren, inspireren en ontzorgen. Wij fixen het.

Oedse de Boer Businessbase Let’s
connect!

Vrijblijvend sparren met één van onze experts?
Bel Oedse de Boer. Telefoon 06 5378 9256.