terug naar oplossingen

Copilot voor Microsoft Dynamics 365

Activeer jouw ambities

Bij BusinessBase zoeken we altijd naar manieren om jouw ambities mogelijk te maken. ‘Kan niet’ kennen we niet. Neem contact met ons op en daag ons uit met jouw vraagstuk. We zijn heel benieuwd.

Neem contact op

Vergemakkelijk het beheren van klantrelaties en optimaliseer werkprocessen met Copilot voor Microsoft Dynamics 365. Deze AI-gestuurde assistent is ontworpen om de productiviteit en efficiëntie binnen Dynamics 365 te verhogen.

Copilot integreert geavanceerde AI-technologieën om gebruikers te ondersteunen bij diverse taken. Onze experts weten precies wat er nodig is om het optimale uit Copilot te halen.

Copilot helpt gebruikers door middel van geautomatiseerde workflows, intelligente aanbevelingen, en analyses. Copilot is geïntegreerd in verschillende Microsoft-tools en platforms zoals Dynamics 365, Power Platform, Fabric en Microsoft 365.

Automatiseer taken

Copilot kan repetitieve taken automatiseren, zoals het invoeren van gegevens, het plannen van afspraken en het genereren van rapporten, waardoor medewerkers zich kunnen concentreren op strategisch belangrijkere werkzaamheden.

Verbeter klantrelaties

Door gebruik te maken van AI en machine learning, kan Copilot gepersonaliseerde aanbevelingen doen voor klantinteracties en follow-ups, waardoor de klanttevredenheid en -loyaliteit worden verhoogd.

Optimaliseren werkprocessen

Copilot helpt bij het stroomlijnen van werkprocessen door proactief taken en herinneringen te genereren. Ook levert Copilot inzichten en suggesties voor verbetering.

Analyseer data

Met toegang tot geavanceerde analysemogelijkheden, biedt Copilot diepgaande inzichten in klantgedrag, markttrends en interne prestaties. Dat helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Bekijk ook

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.