terug naar oplossingen

Microsoft Dynamics 365 Sales

Activeer jouw ambities

Bij BusinessBase zoeken we altijd naar manieren om jouw ambities mogelijk te maken. ‘Kan niet’ kennen we niet. Neem contact met ons op en daag ons uit met jouw vraagstuk. We zijn heel benieuwd.

Neem contact op

Een geoliede salesorganisatie kan niet zonder een geavanceerd CRM-systeem. Microsoft Dynamics 365 Sales biedt jouw organisatie krachtige tools om het verkoopproces te optimaliseren, klantrelaties te beheren en verkoopprestaties te verbeteren. Onze experts weten precies welke inrichting nodig is voor het activeren van jouw ambities.
Vertel ons voor welke uitdagingen jouw salesorganisatie staat en wij geven je een verrassende oplossing. Altijd met de Microsoft 365-technologie als basis. Krijg bijvoorbeeld een volledig klantoverzicht, handige tools voor het beheren van sales opportunities en nauwkeurige verkoopprognoses. Zo zet je jouw salesorganisatie op voorsprong.

Dynamics 365 Sales is een krachtig CRM-platform dat het volledige salesproces ondersteunt. Door de schaalbare en flexibele oplossing, gecombineerd met integraties binnen en buiten het Microsoft-universum kun je aan de slag met wat je écht wilt bereiken.

Verbeter verkoopprestaties

Krijg slimme inzichten en nauwkeurige salesprognoses voor betere verkoopresultaten. Binnen Dynamics 365 Sales vind je optimaal account- en contactbeheer, leadbeheer- en kwalificatie en krachtige analysemogelijkheden.

Verhoog klantbetrokkenheid

Maak gebruik van Artificial Intelligence (AI) en uitgebreide klantendata om de relaties met klanten te verbeteren.

Vergroot het verkoopsucces

Geavanceerde AI-functies zorgen dat de werkprocessen van de salesafdeling worden gestroomlijnd. Een belangrijke voorwaarde om het succes van de verkopers te vergroten.

Identificeer verbeterpunten

Met Dynamics 365 Sales krijg je toegang tot diepgaande analyses die je helpen trends te identificeren en aan de slag te gaan met verbeterpunten. Zo optimaliseer je het volledige salesproces.

Bekijk ook

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.