terug naar oplossingen

Microsoft Dynamics 365

Activeer jouw ambities

Bij BusinessBase zoeken we altijd naar manieren om jouw ambities mogelijk te maken. ‘Kan niet’ kennen we niet. Neem contact met ons op en daag ons uit met jouw vraagstuk. We zijn heel benieuwd.

Neem contact op

Inzicht in leads, het verbeteren van de klantinteracties en het optimaliseren van de klantenservice allemaal overzichtelijk in één platform. Met Microsoft Dynamics 365 stroomlijn je processen, en geavanceerde AI-functies helpen datagestuurde besluiten te nemen. Complex? Misschien, maar juist dan zijn onze experts op hun best.

BusinessBase is gespecialiseerd in Dynamics 365 Customer Engagement voor sales, customer service, marketing en field service. Met de CRM-toepassingen beheer je leads, verkoopkansen, processen, relaties, klantenservice, marketingcampagnes én krijg je handige bedrijfsinzichten. En dat allemaal binnen één Microsoft-platform.

Dynamics 365 zit vol met mogelijkheden. Tenminste, als je weet hoe de voordelen volledig uitnut. Voor ons kent het Microsoft-platform geen verrassingen. Daarom weten wij precies wat nodig is om jouw ambities te activeren.

Eén oplossing

Bundel alle bedrijfsdata in één platform voor een integraal beeld over sales, marketing en de klantenservice. Vanzelfsprekend geïntegreerd met handige Microsoft-tools zoals Outlook, Teams en SharePoint.

Aanpasbaar

Ambities veranderen en daar moet het ICT-landschap in mee groeien. Met de flexibele en schaalbare oplossingen binnen Dynamics 365 is dat geen probleem.

Kunstmatige intelligentie (AI)

Artificial Intelligence helpt je om slimme inzichten te genereren, betere beslissingen te nemen en klantgerichter te opereren.

Integratie van data

Data staat nooit op zichzelf en voor een volledig organisatie- en/of klantbeeld wil je daarom inzicht in alle data. Met Dynamics 365 deel en integreer je gegevens naadloos tussen toepassingen én afdelingen.

Veiligheid en naleving

Uiteraard vertrouw je er met Microsoft op dat je gegevens veilig en beschermd zijn. Met robuuste beveiligingsfuncties en naleving van de geldende regelgeving.

Bekijk ook

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.