Redenen om Microsoft Dynamics CRM te kiezen

Microsoft Dynamics CRM is wereldwijd de snelst groeiende oplossing voor (online) sales, service en marketing. Meer dan 2 mln gebruikers in 80 landen maken dagelijks gebruik van Microsoft Dynamics CRM. Vorige maand is de nieuwste versie Microsoft Dynamics CRM Online gelanceerd met o.a. :

  • Next generation native Microsoft Outlook integratie
  • Realtime dashboards
  • Inline business intelligence for performance and goal management

Microsoft Dynamics CRM

BusinessBase baseert haar oplossingen op de nieuwste Microsoft Dynamics CRM technologie en heeft een succesvolle focus op dynamische ICT-, media- en telecombedrijven. De webbased bedrijfsoplossingen voorzien in een sterke integratie tussen alle bedrijfsonderdelen van sales tot service en van lead tot factuur.

De beste ervaring begint bij uw medewerkers. Door uw mensen de juiste hulpmiddelen te bieden waarmee ze hun productiviteit verbeteren en hun invloed vergroten, kunnen zij uw organisatie helpen uw doelstellingen te behalen en een maximaal rendement te genereren.

De belangrijkste 10 redenen waarom organisaties kiezen voor Microsoft Dynamics CRM om goede klantervaringen te creëren zijn.

Martijn Vosmeer
"Ik vertel je graag meer over dit onderwerp"
Neem contact op met Martijn.

Meer blogs, factsheets en cases:

 
 
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie