CRM for Public

Voor de overheid van morgen die processen met bedrijven, burgers en stakeholders wil verbeteren.

Get in touch!

“We hebben een grote digitaliseringsslag gemaakt en dat was nodig. Dankzij de intensieve samenwerking met de specialisten van BusinessBase hebben we ontzettend veel geleerd. En het was nog leuk ook. ‘Is’ moet ik zeggen. Want wat ons betreft zijn we partners-for-life.”

Met frisse blik

Wet en regelgeving is sturend. Maar de wens om een digitaliseringsslag te maken komt vooral van binnenuit de organisatie. Daarom zoek je een CRM partner die de processen en dynamiek van jouw organisatie kent. Dan zit je bij ons goed.

Digitaliseren is een must. Als overheidsinstantie, zoals gemeenten, waterschappen, ZBO’s, moet je inspelen op de steeds hogere verwachtingen van burgers en bedrijven. Daarvoor moeten de processen en daarbij behorende IT-ondersteuning op orde zijn.

Met een frisse blik en slimme aanpak gaan we samen aan de slag. Wij stellen veel vragen, adviseren en nemen jullie overal in mee. We stoppen pas als het werkt en de gebruikers tevreden zijn. Leveren binnen tijd en budget? Wij vinden dat heel gewoon. We zijn jouw CRM partner. Wij fixen het.

Onze aanpak
Manuela Godec Let’s
connect!
Volg ons op

Vrijblijvend sparren met één van onze experts?
Bel Manuela Godec. Telefoon 06 52454080.

Businessbase werkt voor

Bekijk onze andere expertise centres