terug naar oplossingen

Microsoft Fabric

Activeer jouw ambities

Bij BusinessBase zoeken we altijd naar manieren om jouw ambities mogelijk te maken. ‘Kan niet’ kennen we niet. Neem contact met ons op en daag ons uit met jouw vraagstuk. We zijn heel benieuwd.

Neem contact op

Een moderne organisatie kan niet zonder een geavanceerd data-analyseplatform. Microsoft Fabric biedt jouw organisatie krachtige tools om data te verzamelen, te analyseren en te visualiseren.

Microsoft Fabric is een geïntegreerd platform voor data-analyse en business intelligence (BI). Het combineert verschillende tools en diensten van Microsoft, zoals Power BI, Azure Synapse, Data Factory en andere data-engineering diensten. Onze experts weten precies welke inrichting nodig is voor het activeren van jouw ambities.

Microsoft Fabric is een krachtig data-analyseplatform dat het volledige data-ecosysteem ondersteunt. Door de schaalbare en flexibele oplossing, gecombineerd met integraties binnen en buiten het Microsoft platform, kun je aan de slag met wat je écht wilt bereiken.

Verbeter data-analyseprestaties

Krijg slimme inzichten en nauwkeurige analyses voor betere zakelijke beslissingen. Binnen Microsoft Fabric vind je optimale data-integratie, data-analyse en krachtige visualisatiemogelijkheden.

Verbeter inzichten met AI

Door Copilot te integreren binnen Microsoft Fabric is het niet alleen mogelijk om pipelines, dataflows en queries te laten schrijven door AI, het is ook mogelijk rapportages en analyses direct door Copilot uit te laten voeren.

Bekijk ook

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.