Service

Klanten behouden en klantwaarde verhogen met intelligente service automation

Customer Engagement & Betere service

BusinessBase zorgt voor een servicebeleving die verrast. Waarin klanten contact kunnen opnemen via het kanaal van hun keuze. En waarin jij klanten op het juiste moment pro-actief updates geeft over veranderingen en nieuwe mogelijkheden. Waarbij service automation ervoor zorgt dat opschalen mogelijk is zonder de inzet van extra mensen. En waarbij ingebouwde intelligentie zorgt dat klantdialogen steeds verbeterd en geautomatiseerd worden. Zodat klanten ook klant blijven en hun klantwaarde alleen maar toeneemt.

Een sleutelrol hierin speelt onze Microsoft Dynamics 365 expertise, de leidende customer engagement suite voor onder andere betere (self)service, project service en klantinzichten.

Een goede klantenservice wordt niet alleen gemaakt door de frontoffice maar is een opdracht aan iedereen binnen het bedrijf. Met Microsoft Dynamics 365 CRM en de Customer Service Portal weet iedereen direct wie hij of zij aan de telefoon heeft en wat de servicehistorie van de klant is. Zo til je de service en klantwaardering met de hele organisatie naar een hoger plan.

De resultaten:

Creëer een optimale ervaring voor de klant doordat elke medewerker toegang heeft tot een 360-graden klantbeeld en daardoor betere service kan verlenen.
  • Verbeter het casemanagement
  • Gebruik contractmanagement en SLA’s.
  • Deel kennis met een knowledgebase
  • Profiteer van betere serviceplanning
  • Maak gebruik van workflow gestuurde processen.

Microsoft Dynamics 365 CRM + Dynamics Service Portal biedt o.a.

engage crm

dashboard

klantinformatie, case management, servicehistorie en supportkennis direct beschikbaar op het beeldscherm van jouw servicemedewerkers en managers

engage crm

altijd up-to-date

consistente en efficiënte informatie, altijd up-to-date

24/7 contact

dankzij BusinessBase Customer Service Portal staan jouw klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week direct in contact met de service afdeling.

Ivo Pas
"Ik vertel je graag meer over betere service"
Neem contact op met Ivo.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie