terug naar evenementen

Microsoft Fabric Insights & Innovations

Information

Datum 19 jun
Waar Online
Registreer nu

Microsoft Fabric Insights & Innovations op 19 juni. Een unieke gelegenheid om dieper te duiken in dit platform voor al je analytics en de mogelijkheden ervan te verkennen. Of je nu vanuit een zakelijk perspectief werkt of in de IT-sector actief bent, dit event belooft een inspirerende en leerzame ervaring te worden.

We hebben het event opgedeeld in 2 delen een ochtendprogramma en een middagprogramma. Bij de aanmelding kan je aangeven of je de hele dag aanwezig bent of alleen in de ochtend.

Direct aanmelden

Ochtendprogramma

Tijdens de ochtendsessie richten we ons op een algemene introductie van Fabric. We bespreken wat Fabric is, wat het kan bieden en waarom het zo relevant is. We zullen ook de uitdagingen voor tools zoals PowerBI en analytics verkennen. Verder duiken we in nieuwe concepten zoals OneLake en onderzoeken we hoe Fabric kan worden geïntegreerd met AI. Een demo zal laten zien hoe deze concepten tot leven komen in de praktijk.

Middagprogramma

Het middagprogramma biedt een hands-on benadering, waarbij we de geleerde concepten direct in de praktijk brengen. Breng hiervoor je laptop mee! We zullen samen DataFlows opzetten, Pipelines laten lopen en Data-analyses uitvoeren. Deze sessie is ideaal voor degenen met ervaring in PowerBI en/of data engineering.

Programmaoverzicht

9.00 – 9.30 uur – Inloop
9:30 – 12.00 uur – Introductie Fabric, OneLake, concepten en demo’s & Q&A
12.00 – 12:45 uur – Lunch
12.45 – 16:00 uur – Introductie, uitleg cases, labs

Datum: 19 juni 2024
Tijd: 9:30 – 16.00 uur
Locatie: Kantoor BusinessBase, Zonnebaan 13 Utrecht

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen met jou de mogelijkheden van Fabric te verkennen!

Interesse? Meld je hieronder aan.

BusinessBase maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.