Wie we zijn

gedreven specialisten die CRM voor jouw organisatie laten werken.

   ontdek

Visie

Optimale prestaties beginnen bij de juiste basis


Hoe verbeter je de relaties met partners en klanten? Hoe kun je de in- en verkoop beter afstemmen op de behoefte van de doelgroep? En hoe biedt je klanten de service die ze verdienen? Welkom bij BusinessBase. Wij bieden strategisch CRM-advies en de CRM-technologie waarmee je alle processen rondom het relatiebeheer kunt optimaliseren en kunt integreren in andere applicaties. Van inkoop tot verkoop en van planning tot HRM.

 

Er zijn vele redenen waarom organisaties investeren in een nieuwe CRM strategie. Denk bijvoorbeeld aan een te hoog klantverloop, inefficiënte processen, slechte lead conversie of onbetrouwbare rapportages. Daarom biedt BusinessBase, het op één na grootste Microsoft Dynamics CRM competence center in de Benelux, producten en oplossingen waarmee je het verschil kunt maken. Voor je eigen organisatie en voor je klanten.

Customer action hub

CRM werkt alleen als het gebaseerd is op een goede CRM-strategie. BusinessBase gelooft in de ‘Customer action hub’-strategie, waarbij we ervan uitgaan dat CRM-systemen gevoed worden door andere systemen en dat de gebruikers altijd over de juiste informatie beschikken.

CRM als procesbegeleidingssysteem

We bepalen de juiste CRM-strategie door samen met de klant de bedrijfsprocessen nauwkeurig in kaart te brengen. Daarvoor werken we samen binnen SCRUM teams. Door samen de verandering in te zetten kunnen we CRM een nieuwe rol geven, van informatiesysteem naar slim procesbegeleidingssysteem.

Het team

Alle CRM-competenties in huis

Emo Prins
Emo Prins
CEO
Profiel bekijken
Profiel inklappen

Emo Prins

CEO

Emo is ondernemer in hart en nieren. Met meer dan 15 jaar managementervaring op de klok bij verschillende software- en ICT bedrijven kent hij elk proces dat zich binnen een commerciële organisatie afspeelt. Van het vinden van leads tot en met het behoud van klanten. Naast zijn rol als CEO van businessbase is hij de initiatiefnemer en voormalig organisator van het branchecongres ICT ondernemerschap en vervult hij bij twee vooraanstaande bedrijven een rol in de raad van advies.

Ivo Jonckers
Ivo Jonckers
COO
Profiel bekijken
Profiel inklappen

Ivo Jonckers

COO

Ivo is niet snel tevreden. Daarom vraagt hij graag door om zeker te zijn dat zijn advies je écht verder brengt. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het implementeren van professionele bedrijfssoftware binnen kleine en middelgrote organisaties weet hij als geen ander waar hij over praat. Ivo is binnen businessbase verantwoordelijk voor alle ondersteunende activiteiten op het gebied van productontwikkeling, implementatie en support.

Timo Bax
Timo Bax
CTO
Profiel bekijken
Profiel inklappen

Timo Bax

CTO

Timo eet, slaapt en drinkt Microsoft Dynamics CRM en ligt met een slaapzak voor de deur als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Onder zijn leiding halen onze developers, support engineers, technisch specialisten keer op keer het beste uit zichzelf.

Premium partner

Certificering

Kwaliteit gegarandeerd

Partners

Samen sterker

Universiteit Utrecht

BusinessBase heeft een nauw samenwerkingsverband met de faculteit Informatics van de Universiteit van Utrecht om innovatie in de ontwikkeling van software te versterken. Via afstudeerplekken en een vaste plek in onze raad van advies wordt kennis en kunde uitgewisseld. Ook worden onderzoeken over implementatietechnieken en methodes van softwareontwikkeling bij en voor BusinessBase uitgevoerd.

Microsoft

BusinessBase is een Microsoft partner op het gebied van Customer Relationship Management en Application Development. Onze oplossingen voldoen aan de hoogste eisen die Microsoft stelt op het gebied van standaarden, technische stabiliteit en documentatie. BusinessBase is het op een na grootste Microsoft Dynamics CRM competence center in de Benelux en beschikt over aantoonbare expertise in CRM implementaties.

Dynamics Hub

BusinessBase is als Gold Partner verbonden aan de Dynamics user group, hét platform voor het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere Dynamics experts. Onze Gold Partnership biedt onze klanten de garantie dat ze altijd het beste uit Dynamics NAV, AX en CRM programmatuur kunnen halen. Samen weten we meer en staan we sterker. www.dynug.nl

  Download factsheets

Het maximale uit CRM halen?
Haal jij alles uit Microsoft Dynamics CRM?

Wil jij CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.