Customer Engagement Strategie

Geen stip aan de horizon maar een concrete roadmap

CRM & Customer Engagement Strategy

BusinessBase doet niet aan dikke, dure documenten. Wel helpen we met verstand van zaken bij het plannen van uw Customer Engagement roadmap. Hoe kunt u als bedrijf uw klanten vinden, binden en behouden? Hoe kunnen we nieuwe technische innovaties inzetten? En hoe houden we dat beheersbaar en rendabel? Onze consultants hebben een helicopterview ontwikkeld, maar ook met hun voeten in de modder gestaan. Ze hebben een passie voor het vakgebied, monitoren de ontwikkelingen en passen actuele innovaties dagelijks toe in concrete projecten. Zodat ze het kaf van het koren kunnen onderscheiden.

In Customer Engagement en CRM strategie workshops vertalen we in een intensief gezamenlijk traject de bedrijfsstrategie en uitdagingen naar een concrete Customer Engagement strategie en haalbare projecten. Customer Engagement projecten die we zelf kunnen uitvoeren.

  Download factsheet

Kennis van zaken

In een wereld waarin iedereen jouw klant kan zijn, vormen klantkennis en de mogelijkheid om daarop in te spelen de sleutel tot succes. BusinessBase begrijpt dat als geen ander en geeft je de strategie en de tools in handen om meer rendement te halen uit bestaande en nieuwe relaties. Met de Customer Engagement Strategie van BusinessBase leg je de basis voor een organisatie die volledig ingericht is op het bieden van een optimale klantervaring. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs. We staan erom bekend dat we doorvragen en doordenken om tot de kern te komen. Alles om een dijk van een strategie neer te kunnen zetten waar jij het verschil mee kunt maken. Voor jou en voor je klanten.

Doelgroep- en procesanalyse

BusinessBase creëert Customer Engagement strategieën op basis van een grondige doelgroep- en procesanalyse. Meer over Customer Engagement analyse.

Implementatie

De ontwikkelde Customer Engagement strategie wordt stap voor stap geïmplementeerd in de systemen en processen met de agile scrum-methode. Meer over de implementatie.

Premium partner

Emo Prins
"Ik wil je graag meer vertellen over dit onderwerp."
Neem contact op met Emo.
Hoe krijg je customer engagement gerealiseerd?
Haal jij alles uit Dynamics CRM 365?

Wil jij Dynamics 365 CRM strategisch in zetten om je klanten meer op maat te bedienen, je bedrijf efficiënter te laten werken en tegelijkertijd te ontdekken bij welke klanten de precieze knelpunten en kansen liggen?

Vanuit een betere klantervaring naar een hogere klant tevredenheid en groeiend rendement.

Download het e-book: CRM als hart van je strategie.

crm strategie